Home > Visual Studio > Visual Studio 2010 Cannot Set Breakpoint

Visual Studio 2010 Cannot Set Breakpoint

Hit Empty Symbol Cache and select All Modules Unless Excluded. Both my existing breakpoints become disabled / and or cannot be set and I also cannot set new breakpoints. Many thanks if you can provide any solution or hint. When debugging a c# (.cs) file Visual Studio gives me the following message when I try to set a breakpoint: "A breakpoint could not be inserted at this location". have a peek at these guys

Will I get the same result if I use 18-55mm lens at 55mm (full zoom) and 55-200mm lens at 55mm (no zoom), if not, then why? It is very annoying. Teenage daughter refusing to go to school Furniture name for waist-high floor-sitting shelf cabinet thing Polyglot Anagrams Cops' Thread TSA broke a lock for which they have a master key. Others have even implemented the post.build file complete with xml and goto statements...!

I spent all day trying to fix this and I hope it works for you too. Navigate to C:\Users\\Local Settings\ESRI\Desktop10.. Packt Publishing, April 2012 Real-Time Web Apps Made Easy with WebSockets in .NET 4.5, CODE Magazine, Sept 2012 << Still Time to Watch Some Great Sessions at SSWUG VConference! | Home Certainly, VS features like intellisense and basic refactoring support are not things I would willingly live without, but I feel that the features in VS are probably adequate for my needs

and locate the exe that loads your AddIn   Right-click on the Project that has just been added and select Set as StartUp Project   Right-click on the Project and select Does anyone have a solution for this? Member 13 Points 23 Posts Re: Can't insert breakpoints in JavaScript in VS 2010 Aug 06, 2010 03:19 PM|sandygettings|LINK jamlew Can you try deleting the .suo file (sits next to the Resulting in a config file looking like this: ArcMapAddin4 {b6b350bb-084d-42b8-a44a-6dbb6a9f5906} Type in a description for this Add-in. 1.0 Images\ArcMapAddin4.png Kirk Microsoft 8/15/2011

Any suggestions? Having debugger launch the application is not enough - the breakpoint will appear "dead" until I run the addin (button, menu option, etc.) Delete OBJ and BIN foders from the project None of the above mentioned solutions work. share|improve this answer answered May 28 '13 at 18:20 jcpennypincher 2,50141936 add a comment| Your Answer draft saved draft discarded Sign up or log in Sign up using Google Sign

This was for a project that used BaseCommands / Toolbars, and not the new Add-Ins. If this post has solved your problem, please select 'Mark as answer' - Jimmy Lewis Microsoft SDET Visual Web Developer Team ‹ Previous Thread|Next Thread › This site is managed for This leads me to believe that something in the particular project has become corrupt since it usually start happening when ArcMap crashes during debugging. This fixed my problem.

Let's keep the conversation professional and meaningful.Comment Name * Email * All Blogs Cisco CompTIA Developer Exchange Server ITIL / COBIT Lync Server Office 365 PMP PowerShell Security SharePoint SQL Server Thanks to Sandy for helping with the investigation! Rebuild project from scratch. (This worked for me in the past.) share|improve this answer answered Oct 8 '13 at 15:55 Jakub 13k1364139 Jakub, I had a similar but unrelated My problem is that the last time this had happened I resolved it and now I can't remember what I did to fix it.

I don't know from where does the studio load this old dll. More about the author up vote 20 down vote favorite 10 Now and then I run into the following problem: I start debugging the Add-In and breakpoints are ignored. I keep pushing the step into icon (or push F11) in order to progress through the code, all the while watching the values in the Locals window.

Very weird.

Rebuild the project and debug. On the Page_Load event, if the page is not a post back, I populate the BulletedList1 server control with the values from the array.

Here is the But when I reset the source file's name back to the original (so a file of the same name is in both projects), things go wrong again. http://bovbjerg.net/visual-studio/visual-studio-2010-cannot-set-breakpoint-in-javascript.php Well, I don't have proof, but I am guessing that it is that "productivity" tool that did it when I uninstalled it.

I go back to Visual Studio and my breakpoint is gone. share|improve this answer answered Feb 8 '11 at 21:22 Feisty Mango 8,71863763 add a comment| up vote 0 down vote accepted As it turns out the post.build file contained numerous conditions Thursday, October 06, 2011 1:59 AM Reply | Quote Moderator Microsoft is conducting an online survey to understand your opinion of the Msdn Web site.

You can't put a breakpoint on a declaration (unless it is being assigned to), for example. –Allan Elder Sep 25 '13 at 13:16 In a test c# console app

New find: I realized i've been developing Addins since version 10 on the same machine and after re-installing have not always cleaned up legacy ArcGIS data. Something's different between the two, but it isn't clear what it could be.) VS2010 Visual Studio 2010 Visual Studio vs 2010 ASP .NET 4 Visual Studio 2010 Pro visual Studio 20010. Partly, the issue I am having is already described here but there is no solution for the actual breakpoint malfunction. Welcome to our community! –whuber♦ Jan 24 '12 at 15:25 add a comment| up vote 2 down vote With Visual Studio, I created a new add-in for Arcmap, and added a

VS warnings suggested that my assembly (DLL) was out-of-date and didn't match my code exactly. Forcing everyone to speak the same language How to handle swear words in quote / transcription? I've checked the code actually loaded in the browser and it's the correct version. http://bovbjerg.net/visual-studio/visual-studio-2010-cannot-insert-breakpoint.php When does TNG take place in relation to DS9?

Then in the Config.esriaddinx change the Addin language to "CLR4.0" share|improve this answer edited Jan 6 at 10:28 answered Jan 6 at 10:23 Nilster 414 add a comment| up vote 1 If I remember correctly, I was able to get the breakpoint working when I made a minor code change, which meant that the application was rebuilt. Unfortunately, I am not sure if this was the culprit or not because I've also implemented most other possible fixes at the same time. How do you enchant items with Lapis Luzuli?

How can I save a file to a new location from inside Vim? Polyglot Anagrams Robbers' Thread Start a coup online without the government intervening Possible repercussions from assault between coworkers outside the office Dealing With Dragonslayers Lab colleague uses cracked software. At first change Also change the tag in it to refer to the correct dll and you may check the tag as well. Forcing everyone to speak the same language Someone peeled an American flag sticker off of my truck.